De schijf afhijsbakDe schijf afhijsbakDe schijf afhijsbak

Afhijsbak

KENT U HET GEMAK VAN ONZE AFHIJSBAK? Slopen op grote hoogte Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: bouw- en sloopafval dat van grotere hoogte moet worden afgevoerd.

Dure arbeiders die uren in de weer zijn met touw en hijsblok,of met een bouwlift,om de container te vullen. Er gaat veel kostbare tijd verloren, en over het algemeen is uw personeel niet écht gemotiveerd om dit vaak zware werk uit te voeren.
De eenvoudige en betaalbare oplossing Schijf biedt al enkele jaren een praktische oplossing voor dit probleem. Eén die tijd, geld en ook de rug spaart. De zogenaamde afhijsmethode! Steeds meer uitvoerders kiezen voor dit ARBO- vriendelijke en kostenbesparende systeem. Herkent u deze ergernissen van containers in de binnensteden? Eerst een vergunning aanvragen, en dan nog maar hopen of de gewenste locatie op het gevraagde tijdstip vrij is? Wat te denken van de meestal niet geringe precariokosten? Dankzij de afhijsmethode zijn ook die irritaties voorgoed de wereld uit!

Even bellen of e-mailen
Eén telefoontje volstaat om geld te besparen en uzelf te behoeden voor ergernis. Bovendien blijven uw medewerkers daardoor uiterst gemotiveerd. Immers, zij kunnen zich volledig richten op hun vak en worden niet lastig gevallen met 'vieze' bijzaken. Voor contact kunt u bellen naar 0297-522144 en vragen naar David de Koning of u kunt mailen naar David@schijf.nl


x

SiteWizard editor

block1 block2
Sitewizard data area